Kuukaudeksi Balille!

Jännitys tiivistyy ja samoin mukaan ottavien tavaroiden määrä. Olen lähdössä maaliskuuksi Balille ja yritän pärjätä mahdollisimman vähillä matkatavaroilla, sen verran kampetta että 42 litrainen rinkkani riittää. Tämä siksi että tarkoitus on liikkua Balilla ja viereisillä saarilla, ajaa skootterilla ja päästä liikkumaan näppärästi paikasta toiseen. Olen käynyt Balilla kerran aikaisemmin ja silloin ei ainakaan tarvinnut kuin enimmäkseen lyhythihaista ja -lahkeista vaatetta. ”Sign ken ken” sanoo balilainen ja tarkoittaa että ei huolta!

Lento lähtee ensi maanantaina, ensin Roomaan ja siitä Hongkongin kautta Denpasariin. Lentoyhtiö on  Cathay Pacific, ilmeisesti ihan hyvä ja nyt kun on low season niin sain liput aika edullisesti. Perillä olen sitten tiistaina iltapäivällä. Olen tilannut ensimmäisen majapaikkani isännän,  Geden hakemaan minut kentältä, joten siirtyminen Kuta Utaraan käy vaivatta. Balilla on niukasti julkisia liikennepalveluja ja varsinkaan lentokentältä ei pääse kuin taksilla tai tilatulla kuljettajalla. Ensimmäiset kolme päivää vietän meren rannalla asettuen uuteen aikavyöhykkeeseen sekä lämpöön ja kosteuteen, ah! Kuta Utara sijaitsee Denpasarista lounaaseen ja on lähellä Canggu aluetta. Siellä on upeat hiekkarannat ja paljon palveluja, joten laskeutuminen reissuun sujuu varmasti hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *