Perillä Kuta Utarassa!

Saavuin eilen Denpasarin vilkkaalle lentokentälle iltapäivällä ja airb&b isäntäni Gede oli minua lapun kanssa vastassa. Onneksi! Matka Suomesta Balin saarelle on pitkä ja note to self, kaksi välilaskua on liikaa. Aikaero on eteenpäin niin monta tuntia, että välistä katosi yksi yö, enkä juurikaan saanut nukuttua koneessa. Siispä olin todella tyytyväinen etukäteen tilaamani kuskiin, joka toi minut perille asti ja pääsin heti lepäämään omaan huoneeseen. Mutta nyt siis täällä, jees! Edessä kokonainen kuukausi Balilla tai ainakin Indonesiassa.

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdin toipumaan jetlagista rannalle. Ilma on sopivasti pilvinen, mutta lämpöähän täällä on noin 30 astetta. Rannalla oli paljon surffaajia ja koiria. Kävin uimassa, mutta aallot oli todella hurjia ja niitä päin piti vain sukeltaa ettei mennyt mullinmallin kuin pesukoneessa. Löysin kivan rantabaarin ja kookospähkinävesi oli sopiva juoma. Tässä kuvassa olevaa näkymää katselin ja siihen torkahdinkin. Näin on matkani päässyt alkuun, ja kuinka ollakaan tänä iltana koko saari juhlii Nyepi-juhlaa. Lainasin jo silitysrautaa ja silitin oman sarongin, aion mennä mukaan juhlakulkueeseen! Mahtavaa aloittaa seikkailu osallistumalla pahojen henkien karkotustraditioon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *